Izkusite gorniške dogodivščine na varen način

Prečenje Silvrette

Silvretta je že dolgo pojem lepih turnosmučarskih terenov. Celo nekdaj najpopularnejše turnosmučarsko okovje je nosilo ime tega gorskega masiva. Večina spustov na našem potovanju bo potekala po enakomernih severnih pobočjih, kar bo zagotavljalo dobre smučarske razmere. Gre za klasično turnosmučarsko potovanje s spanjem v treh različnih gorskih kočah. Te bodo udobne, z odlično hrano. Koča Jamtal v kateri bomo spali dva dni, je verjetno najboljša koča v Alpah. Za ceno okoli 50 € boste dobili posteljo v majhni spalnici, popoldansko juho, obilno večerjo in samopostrežni zajtrk z legalno možnostjo izdelave sendviča za na pot. Ob majhnem doplačilu še tuš, wifi in točeno pivo. Ni, da ni!

Slike ene od preteklih Silvrett lahko vidite tukaj.

Zahtevnost:  Tura je tehnično manj zahtevna in zelo primerna za prvo večdnevno turnosmučarsko potovanje. Zahteva solidno fizično pripravljenost ob dnevni meri vzpona do 1000 metrov. Zadnji in prvi dan nekoliko manj. Dodatne informacije: 041 577 292 (Tomaž)

Termin: 28.2.- 3. 3.2024

Vodnk: ekipa SGŠ

Cena: 750 € V ceno je vključeno pet dni vodenja ter stroški za vodnika. Vaši preostali stroški so še prevoz (bodisi s skupnim kombijem ali pa se porazdelimo po avtomobilih) 50-70 € ter polpenzioni v kočah.

Prijava in vprašanja na naš elektronski naslov