Izkusite gorniške dogodivščine na varen način

Vtisi

“Za ne verjet” lepo smo se imeli. Po takšni prvi izkušnji z večdnevno turno smuko se me bosta Tomaž in Tina težko znebila. 🙂 Hvala vama za umirjeno vodenje, popolnoma sem vama zaupala. Hvala pa tudi ostalim sopotnikom za drobne tehnične nasvete, čokoladice na vrhu, penino na balkonu, obisk Bondovega hotela, namige za nadaljnje poti ter vzor, kako se spopasti z neljubimi poškodbami.
MF Prelaz Julier 2022

Hvala lepa Tomaž, za fleksibilnost in iznajdljivost, da smo sploh šli, za super občutek za izbiro tur, vse nasvete in predvsem vso energijo, ki jo vlagaš v akcije. Se še vidimo!

LB Dolomiti 2021

Pohvale Tina! Vrhunsko vodiš. Prijetna oseba v vseh ozirih in bilo je čudovito! Upam, da gremo še kam skupaj!
VK Haute Route 2019

Mislim,da so se z razlogom dogodili vsi dogodki ki so nas pripeljali v to lepo dolino.Vse se je lepo poklopilo-od res prijetne ekipe ki jo je stalno spremljal smeh,do simpatičnega hotelčka, prijaznega osebja in res dobre hrane. Ja, z veseljem se bom tja še vrnil, čeprav vem da je skoraj nemogoče ponoviti celotno zgodbo.

BK,  Val Maira 2017

Ja, ja hudo bridki so prvi dnevi nazaj v službi. 🙂  Res hvala za prejšnji teden, super je bilo, kot vedno.

PG,  Stubai 2017

Hvala za slike, za odlično novo izkušnjo in koristna navodila. Verjetno se še vidimo, ker to, kar okusiš tam gori, te ne more pustiti ravnodušne.

MB 2017

Hvala za slike in predvsem za vse lepo preživete dni. K sreči si še lahko privoščimo sem ter tja nekaj tako lepih dni, da si odpočijemo od vsakdanjega dirkanja.

ZS, Silvretta 2016

Tudi z moje strani še enkrat najlepša hvala tebi Tomaž in vsem vam, draga družba, ki  ste pripomogli k temu, da mi bo zgodba Queyrasa in  dogodivščine tam okrog, ostalo v nepozabnem  spominu. Bilo je odlično v vseh ozirih!

PH  Queyras 2017

What an amazing week in the alps, climbing the Matterhorn, Deant du geant and the Petite Verte. Sincere thanks to Tomaž Jakofčič my amazing guide, kept me safe and got me to the top of the Matterhorn under challenging weather conditions and smiling all the way down on our long descent. Long after the bruises on my legs fade.. the happy memories of this trip will last

DM, Matterhorn 2016

Jaka, profi si, ni kaj, vse do zadnjega tako, kot je človeku ljubo. Hvala tudi za lep spomin, ki si ga še zabeležil v obliki fotografij!

BC, Andermatt 2015

Tomaž, hvala za organizacijo in prijetno vodenje. Bilo je lepo in sproščujoče. Tudi zaradi prijetne družbe. Med vami sem se dobro počutil, lahko sem užival v prelepi naravi, se nadihal in brez skrbi napolnil baterije. To pa je bil tudi moj namen udeležbe.

DN, Andermatt 2015