Izkusite gorniške dogodivščine na varen način

Bivio

Mala vasica Bivio, nedaleč stran od mondenega St. Moritza je “odkritje” lanskega leta. Zanjo smo že vedeli a prepričati se na lastne smučke je najbolj relevantno. Mirno naselje ne daje slutiti, da je 20 km stran eno od najbolj prestižnih smučarskih središč na svetu. Morda je prav zato oaza miru za turne smučarje. Res, ponujamo jo umirjenim turnim smučarjem (prelaz Julier) a tam se nahajajo idealni tereni tudi za tiste, ki radi hodite in smučate več in malce hitreje. Ta sestrska akcija bo poskrbela za vas! Višji vrhovi in daljša pobočja, ki jim do ideala ne manjka veliko! Nad vasico se nahaja tudi preprosto smučišče z vlečnico v dveh nadstropjih. Dokaj primitivna naprava ne privablja šminkerjev in zato bomo tudi na powder day tam sami. Poleg tega nam bom pomagala tudi na poti proti visokim vrhovom.

Bivali bomo v prijetnem hotelu kamor se bomo vsak dan vračali. Hrano imajo dobro, pivo točeno in savno pripravljeno.

Bivio vas bo presenetil!

Zahtevnost: Turni smuki bodo srednje zahtevni z višinskimi razlikami med 900 in 1400 metri. Pričakuje se znanje smučanja v vseh vrstah snega z naklonino do 35 stopinj

Termin: 14.3.-18.3.2023, (potovanje 13.3.)

Cena: 690€ (v ceno je vključeno vodenje in stroški vodnikov). Dodatni stroški so še: hotelska nastanitev s polpenzionom, participacija pri prevozu oziroma morebitnem najemu kombija (ca 45€).

Vodnik: Tomaž Jakofčič

Tale 1000 metrska lepotica nas tudi čaka…!