Izkusite gorniške dogodivščine na varen način

Bivio

Majhna, mirna vasica Bivio v švicarskem kantonu Graubunden, ne daje slutiti, da se le 20 km stran eno od najbolj prestižnih smučarskih središč na svetu, mondeni St.Moritz. Vsi so tam in brezvezne vasice se iz Jaguarja ali Maseratija sploh ne opazi, morda zgolj za hitro kavo ali WC. Zato je vasica ostala 100 let zadaj in zato predstavlja raj za tiste, ki vidimo “več”, oazo miru za turne smučarje. Ponujamo jo tako umirjenim turnim smučarjem kot bolj gajstnim. Vrhovi do višine 3400 metrov in idealni smučarski tereni bodo zadovoljili vse. Nad vasico se nahaja tudi preprosto smučišče z vlečnico v dveh nadstropjih. Dokaj primitivna naprava ne privablja šminkerjev in zato bomo tudi na powder day tam sami. Poleg tega nam bo pomagala tudi na poti proti visokim vrhovom.

Bivali bomo v prijetnem, družinskem hotelu, ki je odlično prilagjen turnim smučarjem. Tja se bomo vsak dan vračali. Hrano imajo odlično, pivo točeno in savno pripravljeno.

Bivio vas bo navdušil!

Zahtevnost: Zahtevnost bomo ob dveh vodnikih lahko prilagajali udeležencem. Na voljo so turni smuki s 600 do 1700 višinskih metrov

Termin: 26.2.- 1.3.2024, (potovanje 25.2.)

Cena: 750€ (v ceno je vključeno vodenje in stroški vodnikov). Dodatni stroški so še: hotelska nastanitev s polpenzionom (polpenzion 125 CHF na osebo v dvoposteljnih sobah), prevoz (običajno s kombijem, participacija pri najemu okoli 45 €)

Vodnik: Tomaž Jakofčič in Tina Di Batista

Tale 1000 metrska lepotica nas tudi čaka…!