Izkusite gorniške dogodivščine na varen način

Turno raziskovanje Andermata

Še ena od akcij od katere sem se pred nekaj leti poslovil  s solzami v očeh. A sedaj se je ponovno pojavilo povpraševanje in prostih je še nekaj mest.

Gre za smučarski Eldorado v vseh ozirih. Odlična snežna statistika, dobro frirajdersko smučišče (Gemsstock), ki je obkroženo z neštetimi odličnimi turnimi vrhovi.  Ob sveže zapadlem snegu bomo tako izkoristili gondolo na Gemsstock, v ostalih dneh pa poiskali dober sneg na lastno paro. En ali dva dni bomo prespali na gorski koči in ob tem obiskali bolj oddaljene vrhove. V dolini bomo bivali v udobnem hotelu v Andermattu.

6 dnevna akcija bo dajala prednost smučanju in zato ni klasična turnosmučarska akcija. Kljub temu ne bo izostal “mega” dan s 1500 višinskimi metri vzpona in 3000 metri spusta iz vrha Gemmsstocka v Realp.

Zahtevnost: Potrebna je dobra fizična pripravljenost in dobro znanje smučanja v vseh vrstah snega na naklonini do 35 stopinj.

Termin: 8.-13.3..2020

Cena: 530 € (v ceno je vključeno vodenje in stroški vodnikov). Dodatni stroški so še: hotelska nastanitev, polpenzioni na kočah (cca 65 CHF, participacija pri prevozu oziroma morebitnem najemu kombija (ca 45 €), žičnice

Vodnik: Tomaž Jakofčič

Prijava in vprašanja na naš elektronski naslov

Sami, sami, niti ene smucine okoli nas!